MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Asfaltohen rrugët në fshatrat Krasaliq, Qirez dhe Baks të Skenderajt

Asfaltohen rrugët në fshatrat Krasaliq, Qirez dhe Baks të Skenderajt

Për të parë nga afër punimet që po realizohen në segmentet e rrugëve në fshatrat Krasaliq, Qirez dhe Baks, kanë dal në teren, nënkryetari i komunës së Skenderajt Nuredin Lushtaku, së bashku me drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti, inxhinierë dhe profesionistë. Aty janë njoftuar edhe me kërkesat e banorëve të kësaj pjese, në përmirësimin e infrastrukturës rrugore. Ndërsa, nga kompania kontraktuese janë informuar për gjendjen dhe dinamikën e këtyre punimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetari Lushtaku, ka përcjellë nga afër realizimin e punimeve të rrugëve në fshatrat Rezallë, Plluzhinë dhe Likovc

Në kuadër të projekteve të ndryshme që po zhvillohen në komunën e Skenderajt, nënkryetari i ...