kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Asfaltohet rruga Obiliq – Plementin – Prilluzhë

Asfaltohet rruga Obiliq – Plementin – Prilluzhë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të martën  inspektoi nga afër asfaltimin e rrugës R220, segmenti Obiliq – Plemetin – Prilluzhë.

Lekaj tha se kjo rrugë lidhë komunat e komunitetet mes vete dhe ndikon në zhvillimin ekonomik të Obiliqit dhe Vushtrrisë.

Ai ritheksoi përkushtimin e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, që krahas zhvillimit të projekteve të reja, të mirëmbajnë në vazhdimësi rrugët ekzistuese.

Rruga R220, segmenti Obiliq – Plemetin – Prilluzhë, ka gjatësi prej 3 kilometra dhe po realizohet në kuadër të mirëmbajtjes së rrugëve.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij restaurojnë objektin e Muzeut komunal

Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovar për Trashëgimi Kulturore pa Kufij CHwB, kanë nënshkruar një ...