KEK
Fillimi / Jeton Syla (faqe 37)

Jeton Syla

Vitia komuna e parë në nivel vendi që bënë digjitalizimin e shkollave

Komuna  e Vitisë, është bërë komuna e parë në nivel vendi që ka bërë digjitalizimin e shkollave. Kjo u bë e mundur falë një projekti të përbashkët të Komunës së Vitisë me Fondacionin Kosovë – Luksemburg me të cilën 39 shkollat e kësaj komune si fillore ashtu edhe të mesme  ...

Më shumë...

Kapacitetet e kogjenerimit shfrytëzohen rreth 50%

Projekti i kogjenerimit për ngrohje të qytetit me avull nga Termocentrali “Kosova B” momentalisht nga Termokosi është duke u shfrytëzuar me vetëm 50% të kapaciteteve që ofron KEK-u, kjo për arsye se është duke u bërë zgjerimi i rrjetit. Megjithatë, kogjenerimi po konsiderohet si një projekt ekonomik dhe mjaft i ...

Më shumë...

Plus Center i shpreh ngushëllime popullit mik amerikan

George H.W. Bush

Plus Center nga Ferizaj në shenjë solidarizimi me popullin mik Amerikan, të mërkurën më 5 dhjetor 2018, solidarizohet dhe  mban ditë zie me rastin e vdekjes së ish Presidentit amerikan, George H.W. Bush. Me këtë rast pronari i Plus Center, z. Sylejman Neziri dhe i gjithë stafi i shprehin ngushëllime ...

Më shumë...

Plus Center i shpreh ngushëllime popullit mik amerikan

George H.W. Bush

Qendra Tregtare Plus Center me seli në Ferizaj në shenjë solidarizimi me popullin mik Amerikan të mërkurën më 5 dhjetor 2018 mban ditë zie me rastin e vdekjes së ish Presidentit amerikan George H.W. Bush. Me këtë rast pronari i Plus Center, z. Sylejman Neziri dhe stafi i shprehin ngushëllime ...

Më shumë...

Qendra e trajnimit në KEK me mbi 1000 kandidatë në vit

Qendra  Trajnimeve në Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK) fillimisht është themeluar vetëm për  zhvillimin e kapaciteteve të Korporatës, pra për nevojat e punëtorëve. Mirëpo me zhvillimin e kapaciteteve të Qendrës tani ofrohen trajnime për lëmi të ndryshme edhe për të gjithë kandidatët e interesuar të Kosovës. “Trajnimi që ofron kjo ...

Më shumë...