Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Autoambulanca donacion gjerman, zyrtarisht ju dorëzua QKMF-së në Malishevë

Autoambulanca donacion gjerman, zyrtarisht ju dorëzua QKMF-së në Malishevë

Edhe zyrtarisht, autoambulanca, e cila është donacion nga fondacioni gjerman “Luftbrucke”, ju ka dorëzuar Qendrës së Mjekësisë Familjare në Malishevë (QKMF). Vetura është sjellë në Malishevë nga vet përfaqësuesi i fondacionit, humanisti Rudolf Broer, ndërsa vetura dhe çelësat i janë dorëzuar kryetarit të Malishevës, Ragip Begaj, e ky i fundit, veturën dhe çelësat ja ka dorëzuar QKMF-së në Malishevë. “Malisheva ju ka shumë borxh dhe nuk do t’ju harroj asnjëherë. Ju jeni një humanist i madh dhe Komuna e Malishevës gjithmonë do ju kujtoj të tillë. Ne ju jemi mirënjohës për të gjitha që keni bërë për komunën tonë”, tha mes tjerash kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me rastin e pranimit të donacionit. Humanisti Rudolf Broer dhe fondacioni të cilin e drejton “Luftbrucke”, disa herë ka ndihmuar Komunën e Malishevës, me donacione të tilla, siç është një kombibus, për shërbimin e dializës, për personat në nevojë, pastaj karroca për personat me nevoja të veçanta, dhe shumë donacione të tjera, përfshi edhe këtë autoambulancë për nevojat e QKMF-së. Kjo autoambulancë, i është dhuruar Komunës së Malishevës, me rastin e shënimit të 30 vjetorit të fondacionit “Luftbrucke”, në një ceremoni zyrtare të organizuar në Gjermani.

Kontrolloni gjithashtu

KKMSH: Kërkon respektimin e masave kundër përhapës së virusit pandemik, paralajmërohet mbyllja e çerdhes publike në Viti

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në Viti, nën kryesimin e Kryetarit të komunës ...