kek baneri
valamobile
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Avni Arifi i drejtohet me gjuhë të ashpër Shefes së BE-së, Natalya Apostolova, lidhur me rritjen e pagave
Avni Arifi i drejtohet me gjuhë të ashpër Shefes së BE-së, Natalya Apostolova, lidhur me rritjen e pagave

Avni Arifi i drejtohet me gjuhë të ashpër Shefes së BE-së, Natalya Apostolova, lidhur me rritjen e pagave

Avni Arifi, Shef i stafit të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, duke komentuar vendimin e Qeverisë për ngritjen e pagave, iu ka përgjigjur ashpër edhe shefes së BE-së në Kosovës, Natalya Apostolova, duke i thënë që sa merret me paga më mirë është të merret me marrëveshjet e dialogut me Serbinë. BE-ja do të ishte mirë që në vend të sfidimit të vendimeve të tilla nga fusha e përgjegjësive qeverisëse, të sigurojë implementimin e marrëveshjeve që vet i ka garantuar, siç është marrëveshja për energjinë. Nëse sipas ekspertëve, Kosova në vit i humbë 25 milionë euro si pasojë e moszbatimit të marrëveshjes për energjinë, atëherë që nga viti 2013 Kosova i ka humbë 150 milionë euro. Kosova ndihmohet duke implementuar marrëveshjen e garantuar për energjinë dhe jo duke dhënë vlerësime për rritjen e pagave për vendime legjitime politike gati si parti politike, që synon sukses elektoral zgjedhor, thotë Arifi.

Kontrolloni gjithashtu

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Në ditën e themelimit të Ushtrisë e Kosovës, Policia e gatshme të garantoj siguri në kuadër të përgjegjësive ligjore

Sot në Kuvendin e Kosovës do të votohet për ndryshimin e ligjeve që mundësojnë transformimin ...