Gecaj: E bojkotuam Thaçin sepse nuk e njohim më për kryetar të Kosovës

Bajram Gecaj sikletoset pse deputeti Shpejtim Bulliqi po arrin të jetë i pranishëm në tutujt e medieve

Pasi deputeti Shpejtim Bulliqi ka kritikuar  kreun e LDK-së, lidhur me injorimin që i ka bërë Donika Gërvallës, ka reaguar partiaku militant i partisë, idhnaku, Bajram Gecaj i cili deputetin,  Shpejtim Bulliqi, “Profet Uzurpator”. Ai, sipas Gecit  është njeri i cili, tash e tri vite, s’po lë gjë pa bërë e pa thënë për të rrënuar partinë që e bëri deputet, e bëri të njohur, duke veçuar  se kjo parti po e toleron “këtë shkatërrues djallëzor deri në pafundësi.  Gecaj ka hall të madh pse Bulliqi po arrin të jetë i pranishëm në titujt e mediave, për të cilat pretendon se nuk i takojnë, meqë kundërshton kreun e partisë, e cila sipas njëmendësisë totalitare të tij kurrsesi nuk bën të kritikohet.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …