vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Bajram Hasani: Ditë e më shumë po dëshmohet se shantazhi dhe proceset e montuara politike, nuk mund të fitojnë
Bajram Hasani

Bajram Hasani: Ditë e më shumë po dëshmohet se shantazhi dhe proceset e montuara politike, nuk mund të fitojnë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka thënë se proceset e montuara kundër liderit të tij, Fatmir Limaj, nuk do të fitojnë. Ai ka shkruar se nga fillimi ka besuar në pafajësinë e Limajt. “Çdo ditë e më shumë po dëshmohet se shantazhi, lufta e pistë, proceset e montuara nga politika, urrejtja nuk do të arrijnë të fitojnë. Të tilla procese janë drejtuar shpeshherë ndaj Fatmir Limajt. Ne kemi besuar që prej fillimit në pafajësinë tënde. Asnjë proces i montuar nuk mund të të ndalë ty Fatmir Limaj”, ka shkruar Hasani. Ky reagim i ministrit Hasani vije pas deklaratës së udhëheqësit të gjykatësve të EULEX-it, Malcolm Simmons, i cili ka akuzuar këtë mision për korrupsion të brendshëm, duke e quajtur mision politik. Ai ka thënë se EULEX-i është një mision politik i cili dëshironte ‘ta rrëzonte’ një pjesë të klasës politike të Kosovës, sikurse ishte Fatmir Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...