Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Banorët e fshatit Krushë e Vogël organizojnë peticion ndaj një zyrtari policor për sjellje jo korrekte gjatë protestës së djeshme
Banorët e fshatit Krushë e Vogël organizojnë pecion ndaj një zyrtari policor për sjellje jo korrekte gjatë protestës

Banorët e fshatit Krushë e Vogël organizojnë peticion ndaj një zyrtari policor për sjellje jo korrekte gjatë protestës së djeshme

Fshati Krushë e Vogël, do të organizojë një peticion për sjellje jo korrekte nga një polici për arsye se ka pasur sjellje brutale në protestën e familjarëve të vrarëve të cilët protestuan kundër dënimit të Darko Tasiqit, ai ka ofenduar të pranishmit në protestë. Janë foto e video të këtij polici, dhe kur hedh sprej në drejtim të banoreve dhe kryetares së fshatit Shpresa Shehu, e cila u mundua ta qetësojë turmën dhe si pasojë përfundojë në spital, bashkë me shumë banore të tjerë të lënduar, kur e lëndon Etrit Hotin i cili mori edhe trajtim në spitalin e Prizrenit, andaj ju lutemi qe sapo ta kemi gati ta nënshkruani këtë peticion. Pastaj i takon Inspektoratit Policor të Kosovës, të merret me rastin, thuhet në njoftimin e fshatit Krushë e Vogël.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...