kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Bashkatdhetarët që jetojnë jashtë Kosovës duhet të aplikojnë në KQZ për të pasur mundësi votimi me postë
Bashkatdhetarët duhet të aplikojnë në KQZ për të pasur mundësi pastaj të votojnë nëpërmjet postës

Bashkatdhetarët që jetojnë jashtë Kosovës duhet të aplikojnë në KQZ për të pasur mundësi votimi me postë

Bashkatdhetarët që jetojnë jashtë Kosovës duhet të aplikojnë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për të pasur mundësi pastaj të votojnë nëpërmjet postës për zgjedhjet e parakohshme që do të mbahen në Kosovë më 6 tetor. Aplikimi për të votuar përmes postës është deri më datë 10 shtator. Ndërkohë, KQZ ka treguar edhe kushtet që duhet plotësuar: 1) të jetë shtetas i Republikës se Kosovës, 2) të posedojë dokument të kosovës dhe të dëshmoi se është i regjistruar në Regjistrin Civil të Kosovës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kurti thotë se gjashtë muaj u bënë nga letra që ia dërgoi Presidentit Trump, mirëpo Thaçi nuk mori përgjigje

Albin Kurti, mendon se ka ardhur koha, “që ta thyejnë qafën”, ata që e dëmtuan Kosovën për shumë vite

Kreu i Vetëvendosjes dhe njëkohësisht kandidati për kryeministër, Albin Kurti, në një tubim përballë elektoratit ...