Bashkëpunimi mes Komunës dhe Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj do të vazhdojë

Kryetari i Ferizajt, Muharrem Svarqa, këtë të enjte ka pritur në një takim drejtuesit e rinj të Bashkësisë Islame në Ferizaj, në krye me Bujar Hasani kryetar.

Në këtë takim u diskutuan çështje të shumta, po ajo më thelbësorja ishte bashkëpunimi mes Komunës së Ferizajt dhe Bashkësisë Islame në Ferizaj.

Me këtë rast kryetari Svarqa, ka uruar këtë të fundit për marrjen e detyrës së re dhe ka thënë së bashkëpunimi do të vazhdojë.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi …