KEK
Fillimi / Lajmet / Bashkimi Evropian e mbështet Kosovën me 9,985 milionë euro për reformat në administratën publike
Gjatë shtatë muajve të parë të vitit, bankat komerciale me kapital të huaj në Kosovë kanë fituar 45 milionë euro

Bashkimi Evropian e mbështet Kosovën me 9,985 milionë euro për reformat në administratën publike

Një shumë prej 9,985 milionë eurosh të fondeve të asistencës për mbështetje të buxhetit të dhëna nga Komisioni Evropian janë disbursuar në Thesarin e Kosovës. Disbursimet e bëra kanë të bëjnë të lidhura me standardet e dakorduara lidhur me reformat në administratën publike dhe në menaxhimin e financave publike. BE është duke punuar me qeverinë e Kosovës në këto reforma që nga dhjetori i vitit 2017. Për ta çuar këtë përpara, qeveria tani duhet të përshpejtojë dinamikën e reformave. Kjo mbështetje e BE-së po ashtu do të ndihmojë Kosovën edhe në luftimin e pandemisë COVID-19 dhe ndikimit të saj në ekonomi dhe financa publike.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Tentimi për të krijuar imazhin se Kosova është e mobilizuar ta pengojë drejtësinë është i gabuar

Haradinaj: Tentimi për të krijuar imazhin se Kosova është e mobilizuar ta pengojë drejtësinë është i gabuar

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj ka reaguar pas bastisjeve të kryera nga Policët e EULEX-it ...