Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / BE i ndanë 15 milionë euro ndihmë bizneseve të goditura nga pandemia në vendet e Ballkanin Perëndimor
BE i ndanë 15 milionë euro ndihmë të bizneseve të goditura nga pandemia në vendet e Ballkanin Perëndimor

BE i ndanë 15 milionë euro ndihmë bizneseve të goditura nga pandemia në vendet e Ballkanin Perëndimor

15 milionë euro është fondi që Bashkimi Evropian ka vendosur në ndihmë të bizneseve të goditura nga pandemia COVID-19 në Ballkanin Perëndimor. Sipas Zyrës për Negocim dhe Zgjerim të BE-së, shuma do të ndahet për bizneset e vogla dhe të mesme. “Më shumë lajme të mira për bizneset e vogla të mesme në Ballkanin Perëndimor. 15 milionë euro nga Bashkimi Evropian për bizneset e goditura nga Shqipëria, Bosnja e Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia dhe Serbia, për të vijuar aktivitetin, për të qenë të qëndrueshëm dhe për të shkuar drejt rikuperimit”, thuhet në postimin e BE-së.

 

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...