Fillimi / Lajmet / Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Një delegacion i lartë nga Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës i udhëhequr nga myftiu Naim ef. Tërnava, kanë vizituar Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku janë pritur nga ushtruesi i detyrës së kryetarit të BFI-së së Maqedonisë së Veriut, Reisul Ulema hfz. Shaqir ef. Fetai. Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reisul Ulema hfz. Shaqir ef. Fetai, u ka uruar mirëseardhje vëllazërore mysafirëve nga Kosova dhe ka shprehur kënaqësinë për prezencën e tyre pas një periudhe të gjatë të mbylljes shkaku i pandemisë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...