Fillimi / Lajmet / Osmani kërkon shkarkimin e Listës Serbe nga Qeveria pas thirrjes se saj kundër rregullimit kushtetues të Kosovës
Vjosa Osmani kërkon shkarkimin e Listës Serbe nga Qeveria pas thirrjes se saj kundër rregullimit kushtetues të Kosovës

Osmani kërkon shkarkimin e Listës Serbe nga Qeveria pas thirrjes se saj kundër rregullimit kushtetues të Kosovës

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, kërkoi të gjitha partitë politike që ta mbështesin miratimin e një rezolute ose deklarate në Kuvend me të cilën kërkohet nga Qeveria e Kosovës t`i shkarkojë anëtarët e Listës Serbe. Sipas Osmanit, thirrja e Listës Serbe (partnerit të koalicionit nga votat e të cilit varet Qeveria e Kosovës), që ta mbështesë pozicionin politik e diplomatik të Serbisë kundër Kosovës është thirrje kundër rregullimit kushtetues dhe sovranitetit të vendit tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...