Fillimi / Lajmet / Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme
Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme

Gjatë ditës së djeshme është mbledhur Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, ku për temë diskutimi kishin vendimet e fundit të Qeverisë ndaj gastronomisë. Kjo shoqatë u ka bërë thirrje institucioneve shtetërore për bashkëpunim në dhënien e kontributit në dizajnimin e masave dhe praktikave më të mira dhe më të përshtatshme, të cilat do të ishin më pak të dëmshme si për bizneset tona ashtu edhe për ekonominë e vendit. Gastronomët thonë se edhe pse kanë qenë vazhdimisht sektori më i goditur nga pandemia, ishin dhe janë të gatshëm për bashkëpunim me institucionet përkatëse.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...