MIT KS
Fillimi / Lajmet / BE u bënë thirrje politikanëve në Kosovë që në këtë kohë t’i lënë dallimet dhe të fokusohen tek shëndeti i njerëzve
BE u bënë thirrje politikanëve në Kosovë që në këtë kohë pasigurie t’i lënë dallimet politike e të fokusohen tek shëndeti i njerëzve

BE u bënë thirrje politikanëve në Kosovë që në këtë kohë t’i lënë dallimet dhe të fokusohen tek shëndeti i njerëzve

Bashkimi Evropian në Kosovë së bashku me disa nga ambasadorët e huaj në Kosovë kanë vlerësuar qeverinë e Kosovës për menaxhimin e situatës së Covid-19. Sipas tyre krejt ajo çka ka mbetur tani është që rregullat e qeverisë të respektohen nga të gjithë. Përveç tjerash, nga BE kanë edhe një porosi për politikanët kosovarë, duke u thënë se në këtë kohë pasigurie duhet t’i lënë menjënanë dallimet politike. Ata thonë se duhet t’u jepet përparësi shëndetit të qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Koalicioni i ...