Bëhen homazhe në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci

Në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi së bashku me familjarët, përfaqësuesit e organizatave të dala nga lufta e UÇK-së, familjarë të dëshmorëve dhe bashkëpunëtorë, bënë homazhe dhe vendosën buçeta lulesh në varrezat e dëshmorëve të kombit në Rahovec. Atyre që me flijimin e tyre për atdhe, na bëjnë përherë krenar, ju themi me zemër Lavdi! Lavdi Sabit Shabandulës! Emri i tij lavdiplotë u bëftë dritë e ideal për gjeneratat e reja! I përjetshëm kujtimi për të, ka nënë me këtë rast kryetari Latifi.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, pemë dhe mal

Kontrolloni gjithashtu

U promovuan veprat e profesorëve Muhamet Qerimi, Dren Brahimaj dhe Ermal Baze

Sot, Kryetari i Komunës së Deçanit z. Bashkim Ramosaj, ishte në mesin e profesorëve universitar …