KEK
Fillimi / Lajmet / Bekim Haxhiu: Spitalet tona janë shëndrruar në vatra kryesore të përhapjes së virusit korona dhe para kolapsit
Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu thotë se dikush duhet të japë llogari për mashtrimin me testime dhe numrin e vogël të testimeve

Bekim Haxhiu: Spitalet tona janë shëndrruar në vatra kryesore të përhapjes së virusit korona dhe para kolapsit

Anëtari i Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Bekim Haxhiu thotë se spitalet janë në kufirin e fundit para kolapsit. Haxhiu nëpërmjet një postimi në rrjetin social thekson edhe se dhomat e pacientëve të infektuar me koronavirus janë të mbushura me familjarë dhe korridoret me civilë. “Vërtetë jemi të çuditshëm! Edhe në këtë situatë alarmante të përhapjes së virusit, jemi të pavetëdijshëm se çfarë mund të na sjellë e nesërmja. Spitalet tona janë në limitin e fundit para kolapsimit. Pas më shumë se 8 muaj punë intenzive stafi mjekësor dhe ai mbeshtetës është i stërlodhur. Ka probleme substanciale organizative, profesionale, shëndetësore dhe të menaxhimit të situatës. Klinikat me COVID-19 janë shëndrruar në vatra kryesore të përhapjes së koronavirusit”, ka shkrusr ndër të tjera ai.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Speciale e fton në cilësin e të dyshuarit ish eprorin e UÇK-së, Florim Kllokoqin nga Mareci i Prishtinës

Gjykata Speciale e fton në cilësinë e të dyshuarit ish eprorin e UÇK-së, Florim Kllokoqi

Prokurori i Gjykatës Speciale ka ftuar në cilësinë e të dyshuarit, ish eprorin e UÇK-së, ...