KEK
Fillimi / Lajmet / Beqaj: Qeveria shumë shpejt është duke e rritur borxhin publik
Besim Beqaj

Beqaj: Qeveria shumë shpejt është duke e rritur borxhin publik

Deputeti dhe  anëtari i kryesisë së PDK-së, Besim Beqaj nuk pajtohet me  vendimet e marra nga Ministri i Financave Avdullah Hoti. Qytetari i Kosovës gjatë vitit 2015, ka humbur miliona euro. Deputeti Beqaj shpjegon edhe arsyen se pse ka qenë kundër rritjes së TVSH-së. Ky deputet ka goditur fort ministrin Hoti për politika që ai po i ndjek në këtë drejtim. Beqaj është shprehur edhe kundër projektligjit për investimet strategjike. Sipas tij forma aktuale e këtij dokumenti eliminon transparencën në prokurim.  Ai shtë ndalur edhe tek Doganat dhe ATK duke thënë se PDK edhe në këtë proces do të jetë kundër bashkimit e Doganave me ATK-në në formën e prezantuar nga Ministri i Financave. Qeveria në mënyrë shumë të shpejt është duke e rritur borxhin publik e që nuk lejohet që me ligj të shkoj më shumë se 40 % nga GDB-së, e një rritje e shpjet sipas tij gjithmonë është e rrezikshme sepse mund të ketë efekt jo korrekte.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj: Qytetarët e Mitrovicës u lanë anash nga kryetari i tyre i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Enver Hoxhaj: Mitrovica u la anash nga kryetari i saj i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në ...