MIT KS
Fillimi / Lajmet / Bill Clinton: “Faleminderit për vendosjen e pllakës

Bill Clinton: “Faleminderit për vendosjen e pllakës

Në kuadër të “Ecjes për Liri” për 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, ish kryetari Bill Clinton ka vizituar Bulevardin “Bill Clinton” ku është dhe shtatorja e tij. Me këtë rast në shenjë mirënjohje për  ish kryetarin Clinton është përuruar dhe një pllakë afër shtatores së tij. Ai tha se kjo pllakë është një dhuratë shumë çmueshme, por porositi që të mos krijohen ndasi mes njerëzve. “Faleminderit për këtë pllakë, sepse unë dëshiroj që çdo qytetarë i Kosovës ta dinë se kjo do të thotë shumë për mua. Jo vetëm për atë çka kam bërë për fëmijët e tyre, për veten, por për atë që ka ndodhur në tërë Evropën”. Clinton tregoi dhe rëndësinë e shtatores së tij dhe diskutimin me gruan e tij, Hillary Clinton.

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...