Blinken

Blenken: Ukraina ka rimarrë 50 për qind të territorit të zaptuar nga Rusia

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken ka deklruar për CNN se Ukraina ka rimarrë rreth 50 për qind të territorit që ka zaptuar Rusia. Ai ka shtuar më tutje se këto janë ditë relativisht të hershme të kundërofensivës dhe se ajo do të vazhdoi edhe në të ardhmen. Nga ana tjetër, presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin ka thënë se kundërofensiva e Ukrainës ka dështuar. Ekspert ushtarak kanë thënë se kundërofenziva është duke vazhduar dhe se ajo është e vështirë, me luftime intenzive dhe e përgjakshme.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …