leoni

Avni Ajdini: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike është diskriminues në disa sektorë

BSPK-ja mban takim të jashtëzakonshëm me Federatat anëtare

Me qëllim  që  të analizohet  situata aktuale në të gjitha sektorët  dhe me qëllim të koordinimit të angazhimeve dhe veprimeve sindikale lidhur me Ligjin e pagave  dhe  për të vendosur për veprimet e përbashkëta në kuadër të përpjekjeve  për të arritur zgjidhje të pranueshme lidhur me Ligjin e pagave BSPK-ja  mban nesër  në orën 9,   takim të jashtëzakonshëm  me përfaqësues të të gjitha Federatave , anëtare të BSPK-së. Në këtë takim pas një debati të hapur e konstruktiv do të merren edhe vendime të përbashkëta  për angazhime e veprime sindikale, të cilat do të kenë përkrahjen e fuqishme të  kreut dhe gjithë organeve të BSPK-së. Takimi do të mbahet në selinë e BSPK-së

Zyra për informim e BSPK-së

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

OVL e UÇK-së, dega Deçan: Përkujtohen Dëshmoret e Kombit në Lloqan, Carrabreg, Lumbardh

Të nderuara familje te dëshmorëve ,invalid dhe veteran të luftës së UÇK-së , të nderuar …