KEK
Fillimi / Njoftime / BSPK: Tragjedia në Bullgari, lajm i rëndë e i trishtueshëm, humbja e jetëve të njerëzve e bashkëkombësve tanë
BSPK: Tragjedia në Bullgari, lajm i rëndë e i trishtueshëm, humbja e jetëve të njerëzve e bashkëkombësve tanë

BSPK: Tragjedia në Bullgari, lajm i rëndë e i trishtueshëm, humbja e jetëve të njerëzve e bashkëkombësve tanë

BSPK ngushëllon familjet e të gjithë atyre që humbën jetën në këtë aksident rrugor – tragjedi. Në këto momente të rënda për të gjithë ne, bashkë ndjemë me të gjithë ata që humbën më të dashurit e tyre. Qeverisë së Maqedonisë së Veriut i dëshirojmë lehtësi në punë që sa më parë të zbardhë shkaqet e kësaj tragjedie të rëndë e të trishtueshme ku u humbën jetët e njerëzve, dhe të informojë opinionin shpejt e saktë.

 

 

Në Prishtinë, më 23 nëntor 2021

Kryetari i BSPK-së

Prof. dr. Atdhe Hykolli

Kontrolloni gjithashtu

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: "Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë", 

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: “Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë”, 

Me rastin e Festave të Nëntorit të Madh,  më 28 Nëntor 2021, në Teatrin mbretëror ...