KEK
Fillimi / Video (faqe 2)

Video

Marshi i UÇK-së

UÇK

Marshi i UÇK-së, Rauf Dhomi, Efraim Kastrati Marshi i UÇK-së UÇK -UÇK është ushtria jonë E nderuar për jetë, përgjithmonë, UÇK, Të betuar neve jemi për shqiptarë  për liri para flamurit kuq e zi. Kuq e Zi.   UÇK-  ushtria  jonë. UÇK- liria jonë, UÇK do të jesh përgjithmonë… (Dy ...

Më shumë...

15 vjet zëri i lirisë – zëri i Radios-Kosova e Lirë

Kanë kaluar të gjitha këto vite dhe zëri i Radios-Kosova e Lirë ende flet për lirinë e Kosovës, për dëshmorët, për jetën dhe gjakun e tyre të derdhur për liri, flet për invalidët, veteranët, për plagët  e shumta, që iu kishte shkaktuar  shqiptarëve liridashës, Serbia sodomiste e Milosheviqit. Flet edhe ...

Më shumë...

Mujë Krasniqi me bashkëluftetarë, Pashtrik 13.12.1998

1

Ditën e 13 dhjetorit të dimrit të acartë të vitit 1998, Mujë Krasniqi kishte ndarë mendjen për të çarë kufirin dhe për t`u futur në Kosovë. Atë ditë, para bashkëluftëtarëve kishte mbajtur një fjalë rasti. Kishte kërkuar nga luftëtarët që të gjithë ata që mendonin se nuk do të mund ...

Më shumë...

Varrimi i dëshmorëve, Polac 20.12.1998

Më 21 dhjetor të vitit 1998, trupat e 35 dëshmorëve, tok me Mujë Krasniqin, bashkëluftëtarët i varrosin në Polac të Drenicës, me nderime ushtarake. Nëntë të zënët robër dërgohen në burgun e Nishit, të cilët më pas shkëmbehen me tetë oficerë serbë, që i kishin zënë në pritë luftëtarët e ...

Më shumë...