Vlora Çitaku: Kurti të tërhiqet nga marrëveshja me NATO-n, ose mos bëj lojëra pa shije për konsum të brendshëm

Çitaku: Qytetarët tanë në SHBA nëse kanë ndonjë urgjencë për kthim ta paraqesin në emailin e ambasadës

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku ka apeluar tek qytetarët kosovarë që po qëndrojnë në Amerikë që nëse kanë ndonjë urgjencë t’i paraqesin kërkesat e tyre për kthim në emailin e ambasadës. Çitaku tha se institucionet përkatëse të Republikës së Kosovës janë duke bërë përpjekje dhe koordinim të vazhdueshëm që të mundësojnë kthimin e tyre të sigurt në atdhe. Ambasadorja tha se duke e ditur situatën, luten të gjithë që të kenë durim dhe kujdes.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Besueshmëria e BE-së po dëmtohet nga mungesa e suksesit në dialogun ndërmjet Kosovës e Serbisë

Parlamenti Evropian në rezolutën  që e miratoi të enjten, konstaton se besueshmëria e Bashkimit Evropian …