Fillimi / Lajmet / Daniel Serwer: Do të ketë presion të madh që marrëveshja Kosovë – Serbi të nënshkruhet deri në shtator
Daniel Serwer: Do të ketë presion të madh që marrëveshja Kosovë - Serbi të nënshkruhet deri në shtator

Daniel Serwer: Do të ketë presion të madh që marrëveshja Kosovë – Serbi të nënshkruhet deri në shtator

Eksperti amerikan për Ballkanin, Daniel Serwer, ka thënë se do të ketë presion të madh që marrëveshja në mes të Kosovës dhe Serbisë të nënshkruhet deri në muajin shtator. Serwer ka theksuar se në marrëveshje mund të përfshihet ndonjë mënyrë e shkëmbimit të territoreve dhe popujve, që sipas tij do të jetë gabim i madh. Sa i takon shkëmbimit të territoreve, Serwer thotë se ka “shumë tym për të mos pasur të paktën pak zjarr”. Ai megjithatë vlerësohen se nuk do të jetë lehtë të arrihet marrëveshja.

Kontrolloni gjithashtu

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit iu tërheq vëmendjen të gjitha institucioneve në vend

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit tërheq vëmendjen e të ...