KEK
Fillimi / Institucionet / Deçani po e realizon për herë të parë një projekt që synon aktivizimin në sektorin e turizmit

Deçani po e realizon për herë të parë një projekt që synon aktivizimin në sektorin e turizmit

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, përmes një postimi në facebook ka njoftuar se, Deçani po e realizon për herë të parë një projekt që synon aktivizimin në sektorin e turizmit, financuar nga fondet e IPA-2. Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi dhe Komunën e Andrijevicës, do të ndërtohet Shtëpia Alpiniste për Shoqatën Bjeshkatare “Shkëlzen Haradinaj” në bjeshkën e Belegut. Falënderim të veçantë për drejtoreshën  për Ekonomi dhe Zhvillim Fitore Hulaj, për kontributin e saj, dhënë për këtë projekt! Ka thënë ndër të tjera kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

JUNIKU PJESË E TURNIRIT MEMORIAL LUAN HARADINAJ

FC Juniku ka nderuar me pjesëmarrje në turnirin Memorial Luan Haradinaj, duke arritur në finale, ...