PDK

Dega e PDK-së në Prizren i jep mbështetje dhe besim të plotë kryetarit të saj, Kadri Veseli

Dega e PDK-së në Prizren, sot ka mbajtur takimin e kryesisë së degës pas zhvillimeve të reja politike që kanë ngjarë në vend pas shkarkimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës. Ajo përshëndet veprimet e sotme të Kuvendit të Republikës së Kosovës, ndërprerjen e një gjendje qeverisje pa vendime nga Isa Mustafa duke keqpërdorur në vazhdimësi legjitimitetin që ja dha PDK-ja. Dega e PDK-së në Prizren i jep mbështetje dhe besim të plotë Kryetarit të saj, Kadri Veselit, dhe strukturave drejtuese të partisë, në zgjedhjet nacionale,  të cilat do të mbahen pas rrethanave të krijuara. Dega  fton gjithë anëtarësinë e saj dhe çdo qytetarë të komunës së Prizrenit për angazhim të përbashkët dhe për fuqizim të PDK-së në zgjedhjet nacionale.

Kontrolloni gjithashtu

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Këshilltari  amerikan për Marrëdhënie me Jashtë, Çarls Kapçan, thotë se Qeveria e Kosovës duhet të …