Behxhet Pacolli

Behxhet Pacolli: AKR-ja e përafërt me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli, ka folur për përafrimin e këtij subjekti politik me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, sidomos me kryetarin e saj, Ramush Haradinaj, por edhe për të gjitha kombinimet që do të mund të bëheshin mes partisë së tij dhe subjekteve tjera politike. Pacolli ka thënë me këtë rast  se mundësitë më të mëdha për krijim të koalicionit janë me AAK-në, para ose pas zgjedhjeve, por nuk ka përjashtuar as koalicionin me LDK-në nëse i premtohet posti i kryeministrit.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj:

Enver Hoxhaj kritikon vendimin e Këshillit Evropian për heqjen e vizave për serbët e Kosovës

Deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka kritikuar vendimin e Këshillit Evropian për heqjen e vizave …