Hillary Clinton

Delegatët e Partisë Demokratike e kanë nominuar për kryetare të Amerikës kandidaten Hillary Clinton

Në ditën e dytë të Konventës delegatët e Partisë Demokratike e kanë nominuar për Presidente të SHBA-së kandidaten e tyre, Hillary Clinton. Nga New York në Miami, e Minesotta kanë qenë votat e Dakotës Jugore që ia kanë kaluar Clintonit shifrën prej 2.382 votave të delegatëve sa i duheshin. Sanders ka marrë rreth 1000 vota më pak. Kjo është hera e parë në historinë e partive kryesore në SHBA që ndonjëra prej tyre e nominon një grua për kryetare.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …