Vjosa Osmani, premton qeverisje të mirë, sundim të ligjit, zhvillim ekonomik, punësim, arsim cilësor

Demarkacioni me Malin e Zi vazhdon të mbetet problem i pazgjidhur

Edhe pse janë bërë disa përpjekje për të gjetur një zgjidhje kompromisi mes pozitës dhe opozitës, Demarkacioni me Malin e Zi vazhdon të mbetet problem i vështirë për tu zgjidhur. Mirëpo,  Arben Gashi dhe Vjosa Osmani – deputetë të LDK-së kanë ofruar një alternativë për këtë temë. Sipas tyre, subjektet politike mund të arrijnë marrëveshje me të cilën e shprehin vullnetin e tyre për ta zgjidhur problematikën e demarkacionit brenda disa muajsh, dhe që kjo marrëveshje të shndërrohet në rezolutë të Kuvendit – në mënyrë që institucionet e Bashkimit Evropian të votojnë për liberalizimin e vizave, pasi të ratifikohet Demarkacioni. Ajo që kemi thënë në Komisionin për Integrim është veç një pjesë e ideve që kemi paraqitur gjatë takimeve që kishim në Berlin dhe në Bruksel, ka thënë Vjosa Osmani.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …