KEK
Fillimi / Lajmet / Demolli: Shndërrimi i FSK-së në Forcë të Armatosur të Kosovës do të marrë shumë kohë
Haki Demolli

Demolli: Shndërrimi i FSK-së në Forcë të Armatosur të Kosovës do të marrë shumë kohë

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Haki Demolli, gjatë raportimit të tij para Komisionit Parlamentar për punë të jashtme ka thënë se shndërrimi i FSK-së në Forcë të Armatosur të Kosovës, do të marrë kohë, meqë në procesin e shndërrimit do të ketë ndryshime të mëdha sa i përket numrit të pjesëtarëve të saj. Demolli tutje tha para anëtarëve të Komisionit se shndërrimi i FSK-së në FAK nuk do të nënkuptonte një kërcënim për rajonin, por kjo strukturë ushtarake  do të jetë një Forcë e Armatosur në shërbim të vendit dhe se do të sjellë  paqe në rajon.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Kosovës e miraton në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete

Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin ...