Dëmtohen shtyllat e ndriçimit dhe pllakat në parkun “Idriz Rreci” në Skenderaj

Komuna e Skenderajt Para disa muajsh ka investuar në ndriçimin publik në parkun “Idriz Rreci” në Skenderaj, me qëllim të rritjes së sigurisë për qytetarët që e frekuentojnë parkun për argëtim gjatë orëve të mbrëmjes. Janë të papranueshme dëmtimet e ditëve të fundit jo vetëm në ndriçim publik, por edhe në pllakat e shëtitores në këtë pjesë të bukur të qytetit. Kushdo që kryen këto veprime vandale nuk ja do të mirën qytetit. Prona publike po sikurse prona private është e shenjtë dhe duhet të ruhet si e tillë nga të gjithë. Është obligim i të gjithëve që ta ruajmë pastërtinë dhe hapësirat publike të cilat janë në shërbim të së mirës së përgjithshme!

May be an image of outdoors

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON FORCAT E SIGURISË SË KOSOVËS

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 …