Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Departamenti Amerikan i Shtetit kërkon nga Kosova dhe Serbia t’i mënjanojnë pengesat dhe t’i evitojnë provokimet
Departamenti Amerikan i Shtetit kërkon nga Kosova dhe Serbia t’i mënjanojnë pengesat dhe t’i evitojnë provokimet

Departamenti Amerikan i Shtetit kërkon nga Kosova dhe Serbia t’i mënjanojnë pengesat dhe t’i evitojnë provokimet

Kosova dhe Serbia duhet t’i mënjanojnë pengesat, t’i evitojnë provokimet e të bisedojnë, ka kumtuar Departamenti Amerikan i Shtetit, lidhur me anulimin e Samitit të Parisit. Në kumtesën që e përcjellë Zëri i Amerikës, theksohet se SHBA-ja do të vazhdojë ta përkrah dialogun që e ndërmjetëson BE-ja për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. “Ne jemi të gatshëm të dëgjojmë dhe t’i ndihmojmë të dy palët, si dhe BE-në si ndërmjetës për të gjetur zgjidhjen rreth të cilës do të pajtoheshin të gjithë”, theksohet në kumtesë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Bujanocit në Kosovën Lindore del në përkrahje të Thaçit e Veselit dhe luftës së drejtë të UÇK-së

Komuna e Bujanocit në Kosovën Lindore del në përkrahje të Thaçit e Veselit dhe luftës së drejtë të UÇK-së

Komuna e Bujanocit në Kosovën Lindore ka reaguar ndaj pretendimeve që Zyra e Prokurorit Special ...