Deputetët e PDK-së, LDK-së dhe AAK-së, preferojnë të shkojnë në zgjedhje të vetme, por shprehin interes për një bllok opozitar

Deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj ka deklaruar se kjo parti  preferon të shkojë në zgjedhje të vetme për të shpejtuar ndryshimet në udhëheqjen e qeverisë së tanishme, duke shprehur bindjen se janë të gatshëm të marrin përgjegjësinë e qeverisjes. Në anën tjetër, AAK-së, përfaqësohet nga deputetja Time Kadriaj, e cila tregon qëllimin e tyre për të formuar një bllok opozitar dhe të bëjnë koalicion me partitë e tjera në opozitë. Ndërsa LDK-ja, sipas deputetes Rrezarta Krasniqi,  shpreh optimizmin se kryeministri i ardhshëm do të jetë nga radhët e kësaj partie duke bërë të ditur se janë të përgatitur për të qeverisur dhe kanë një plan program të gatshëm për të përmbushur nevojat e qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …