Aida Dërguti: Nuk do të jem pjesë e asnjë liste zgjedhore në zgjedhje por se do të votojë për kandidatët e PSD-së

Deputetja, Aida Dërguti demantoi dezinformatat e Edita Tahiri, lidhur me ITU-në

Duke iu përgjigjur akuzës së negociarores me Serbinë, Edita Tahiri lidhur me kodin telefonik, deputetja e Vetëvendosjes, Aida Dërguti ka sqaruar se  Letra e saj drejtuar ITU-së është publike dhe të njëjtën e ka lexuar edhe në një nga seancat e Kuvendit dhe për këtë ekziston transkripti. Kjo është edhe një nga dezinformatat e ministres Edita Tahiri. Ajo është mësuar, ndryshe merret vesh me Serbinë në Bruksel e ndryshe e interpreton ne Prishtinë. Nuk e kam keqpërdorë as logon, as Kuvendin sepse unë jam nën kryetare e Kuvendit. Asnjëherë nuk kam marr përgjigje nga ITU”, të cilës i kam kërkuar që Kosovës,  Kodi të mos jepet përmes Serbisë, ka shpjeguar deputetja Dërguti.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell

Josep Borrell, i bëri thirrje Serbisë ta ndalë menjëherë zhvendosjen e ushtrisë përgjatë kufirit me Kosovën dhe t’i tërheqë ato

Përfaqësuesi i lartë i BE-së për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borrell, i bëri …