MIT KS
Fillimi / Institucionet / Dezinfektimi i Institucioneve dhe hapësirave publike në Deçan, do të vazhdojë të bëhet sa herë të jetë e nevojshme

Dezinfektimi i Institucioneve dhe hapësirave publike në Deçan, do të vazhdojë të bëhet sa herë të jetë e nevojshme

Me vendim të Kryetarit të Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, Ekipi i Dezinfektimit,në bashkëpunim me Zjarrfikësit e Deçanit dhe Kompaninë ,,Lika Trade” kanë bërë pastrimi dhe dezinfektimin e rrugëve kryesore dhe disa rrugë dytësore në qytetit e Deçanit.

Dezinfektimi u bë me dezinfektues me bazë klori dhe dezinfektantë të tjerë.

Dezinfektimi do të vazhdoj edhe në ditët në vijim!

Kontrolloni gjithashtu

Formohet Këshilli Organizues për nder të 14 Qershorit-Ditës së Çlirimit të Komunës së Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahoveci, Smajl Latifi në mbështetje të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale të ...