KEK
Fillimi / Lajmet / Donald Tusk: Liderët e Bashkimit Evropian patën një debat të vështirë për çështjen e zgjerimit
Donald Tusk

Donald Tusk: Liderët e Bashkimit Evropian patën një debat të vështirë për çështjen e zgjerimit

Liderët e Bashkimit Europian patën një debat të vështirë për çështjen e zgjerimit, deklaroi në Parlamentin Europian presidenti i Këshillit Donald Tusk. ”Pjesa më e madhe e tyre kërkonin hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, por, pavarësisht kësaj arritja e një konsensusi javën e kaluar nuk u bë e mundur”, shtoi ai. ”Ky ishte një gabim, ashtu siç edhe ua thashë të gjithë këtyre liderëve”, theksoi ai. “Tani më mbetet të shpresoj që liderët të marrin vendimin e duhur kur kjo çështje të diskutohet sërish përpara samitit të majit në Zagreb”, tha Tusk.

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja për Bashkim

Lëvizja për Bashkim mbajti Kuvendin e nëntë zgjedhor

Lëvizja për Bashkim mbajti kuvendin e nëntë zgjedhor. Gjatë mbledhjes, kryesisht u diskutua për Programin ...