MIT KS
Fillimi / Lajmet / Aleksander Vuçiq ka deklaruar se Beogradi nuk mund ta njohë pavarësinë e Kosovës brenda kufijve aktualë
Vuçiq

Aleksander Vuçiq ka deklaruar se Beogradi nuk mund ta njohë pavarësinë e Kosovës brenda kufijve aktualë

 Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq në një intervistë me të përditshmen austriake ‘Standard’ ka deklaruar se Beogradi nuk mund ta njohë pavarësinë e Kosovës brenda kufijve aktualë, duke shtuar se nuk ka gjasa që Beogradi të njohë Kosovën, megjithëse tha se nga SHBA kishte dëgjuar që BE-ja kishte ndryshuar qëndrimin e saj dhe se mund të kërkonte njohje nga Beogradi. I pyetur nëse Serbia do ta njohë ndonjëherë Kosovën si një anëtar të barabartë të bashkësisë ndërkombëtare, Vuçiq u përgjigj se ‘kjo ishte një pyetje e vështirë për serbët’.

Kontrolloni gjithashtu

Veton Berisha

Veton Berisha: Emrat e Elizabeta Hasanit, Demë Lanit, Imer Qunit dhe Metë Qunit, të kthehen në vendin ku e meritojnë

Përfaqësuesi i komuniteti egjiptian, Veton  Berisha,  thotë se Elizabeta Hasani, Demë Lani, Imer Quni dhe ...