MIT
mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Drejtori i Zyrës për Mbrojtjen e të Akuzuarve nga Gjykata Speciale, Driton Lajçi, është intervistuar nga Specialja(!)
Driton Lajci

Drejtori i Zyrës për Mbrojtjen e të Akuzuarve nga Gjykata Speciale, Driton Lajçi, është intervistuar nga Specialja(!)

Avokati, Artan Qerkini, ka konfirmuar publikisht  se drejtori i Zyrës për Mbrojtjen e të Akuzuarve nga Gjykata Speciale, Driton Lajçi,  është intervistuar nga Zyra e Prokurorit të Gjykatës Speciale. Ai për dy orë është marrë në pyetje nga Specialja me datën 17 tetor 2019. Sipas tij, Zyra e Prokurorit të Specializuar është interesuar për funksionimin e Zyrës për mbrojtje juridike për personat potencialisht të akuzuar. Marrë parasysh lajmin e publikuar në disa media elektronike se Driton Lajçi është marrë në pyetje për tri ditë me radhë, për hir të informimit të saktë të opinionit publik dëshiroj që në cilësinë e avokatit të z. Driton Lajçi, t’iu njoftoj se i njëjti është marrë në pyetje nga vetëm me datën 17 tetor 2019 dhe atë vetëm për 2 orë, me ç’ rast Zyra e Prokurorit është interesuar për funksionimin e Zyrës për mbrojtje juridike për personat potencialisht të akuzuar”, është shprehur Qekini. Ai ka treguar se klienti i tij ka sqaruar funksionin e tij dhe të Zyrës për Mbrojtjen Juridike dhe Mbështetjen Financiare të personave Potencialisht të Akuzuar, i cili është aprovuar nga Kuvendi i Kosovës, por kjo nuk do të thotë se këtë zyre e pranon Gjykata Speciale kundër UÇK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim investitorë nga Izraeli dhe Shqipëria, ...