kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Komuna e Junikut ndau 102 Certifikata për nxënësit fitues në garat Komunale dhe Republikane të diturisë

Komuna e Junikut ndau 102 Certifikata për nxënësit fitues në garat Komunale dhe Republikane të diturisë

Komuna e Junikut ndau 102 Certifikata për nxënësit e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët Edmond Hoxha, fitues në garat Komunale dhe Republikane të diturisë në kuadër të Projektit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport. Gara në të cilën nxënësit Endrit Kurama për klasat e IV-tërta dhe Art Gjuli për klasat e IX-ta në nivel Republikanë në lëndën e matematikës morën vendin e parë. Kryetari i Komunës së Junikut  Agron Kuçi krenar për të arriturat e nxënësve të Junikut, tha se suksese të tilla janë motiv për ne, për mbështetje të vazhdueshme për institucionet e dijes dhe për nxënësit tanë.

Kontrolloni gjithashtu

Është asfaltuar një tjetër rrugë që lidh fshatrat Busi e Marec

Në një postim të tij, nënkryetari i komunës së Prishtinës Selim Pacolli ka shkruar: Është ...