KEK
Fillimi / Njoftime / Drejtoria e Parqeve në Komunën e Prishtinës demanton raportimet për prerje ilegale të druve në Peizazhin e Mbrojtur të Gërmisë
Drejtoria e Parqeve në Komunën e Prishtinës demanton raportimet për prerje ilegale të druve në Peizazhin e Mbrojtur të Gërmisë

Drejtoria e Parqeve në Komunën e Prishtinës demanton raportimet për prerje ilegale të druve në Peizazhin e Mbrojtur të Gërmisë

Drejtoria e Parqeve në Komunën e Prishtinës njofton se raportimet e sotme për prerje ilegale të drunjëve në Peizazhin e Mbrojtur të Gërmisë janë të pavërteta dhe se shqetësimi i ngritur nga qytetarët është i panevojshëm. Njoftojmë të gjithë vizitorët e Gërmisë dhe mediet se drunjët janë prerë nga punëtorët e N.P.L “Hortikultura” Sh.A në kuadër të procesit të pastrimit fitosanitar në këtë park, i cili ka filluar më 12 tetor. Procesi i pastrimit fitosanitar  është duke u realizuar për të tretin vit radhazi, me qëllim të mirëmbajtjes së Gërmisë dhe ofrimit të hapësirave të sigurta për vizitorët e tij. Ky proces përfshinë largimin e të gjithë durnjëve të tharë, e që paraqesin rrezik për vizitorët e parkut. Në kuadër të Drejtorisë së Parqeve mirëmbahet dhe mbikëqyret Peizazhi i Mbrojtur i Gërmisë.

Kontrolloni gjithashtu

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka paralajmëruar protesta në rast se as në seancën e ...