Dy zyrtarë të ambasadës së Serbisë, janë vrarë nga një sulm ajror i forcave amerikane kundër ISIS-it

Dy zyrtarë të ambasadës së Serbisë anë vrarë nga një sulm ajror i forcave amerikane që kishte për qëllim shkatërrimin e një baze të ISIS-it, ka deklaruar ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq. Ai ka thënë se do të kërkojë shpjegime e sqarime nga Shtetet e Bashkuara lidhur me vrasjen e dy serbëve, në Libi, ku përveç tyre janë vrarë edhe shtetas të tjerë të huaj. Libia ende nuk ka dhënë ndonjë informatë lidhur me sulmin amerikan dhe vrasjen e shtetasve të huaj në mesin e 40 të vrarëve nga sulmi ajror.  Familjarët e serbëve të vrarë i kanë drejtuar kritika Qeverisë së Serbisë, për shkak të mungesë së interesimit për fatin e familjarëve të tyre meqë janë bërë 60 ditë qyshkur dihet se ata  ishin  kidnapuar dhe nuk është dhënë asnjë informatë lidhur me fatin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …