Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / E rifillon punën tregu i automjeteve dhe gjësendeve tjera në Fushë Kosovë pas masave lehtësuese
E rifillon punën tregu i automjeteve dhe gjësendeve tjera në Fushë Kosovë pas masave lehtësuese

E rifillon punën tregu i automjeteve dhe gjësendeve tjera në Fushë Kosovë pas masave lehtësuese

Tregu i automjeteve dhe gjësendeve tjera në Fushë Kosovë rifilloi punën të dielën që e lamë pas. Përveç shitësve të veturave, ata të  kafshëve e gjërave ushqimore zunë tezgat e tyre, pas një vendimi të marrë nga Ministria e Shëndetësisë këtë fundjavë në mesin e masave tjera lehtësuese kundër COVID-19. Tregjet do të mund të punojnë vetëm me 40 përqind të kapaciteteve, por kjo po u mjafton shitësve, të cilët i gëzoi ky vendim. Të përmalluar për të blerë në vende të tilla janë edhe qytetarët të cilët thanë se një lehtësim i masave është dashur të bëhet shumë më herët.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobi të paqes

Me 50 vota për, dhjetë kundër dhe nëntë abstenime, Komisioni për politikë të jashtme i ...