Edi Rama

Edi Rama: Do të angazhohem për Bashkimin e Kosovës me Shqipërinë, pasi kjo është aspiratë e të gjithë shqiptarëve

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama,  i pyetur gjatë një debati lidhur me ambiciet e tij për t’u bërë kryetar i Kosovës dhe i Shqipërisë në të ardhmen,  ka deklaruar se nuk e ka në plan një ambicie të tillë, ndërkohë që ka nënvizuar se  do të angazhohet fuqishëm për Bashkimin e  Kosovës me Shqipërinë, pasi ky nuk është projekt personal, por është aspiratë e gjithë shqiptarëve. Ambicia ime është të kem një jetë të tretë, që të mos ketë lidhje me politikën e përditshme. Do të jetë e lidhur me çfarë mund të bëj si njeri i zgjedhur për të lindur dhe për të jetuar. Jeta ime e parë ishte si një rebel dhe piktor, e dyta është kjo që kam tani, ndaj dua një të tretë.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …