KEK
Fillimi / Lajmet / Sot mbahet ceremonia e rivarrimit të martirëve të Masakrës së Rezallës, të zhvarrosur në Kizhevak të Serbisë
Rezalle

Sot mbahet ceremonia e rivarrimit të martirëve të Masakrës së Rezallës, të zhvarrosur në Kizhevak të Serbisë

Sot nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Skenderaj, Bekim Jashari,  dhe Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdukur, organizohet ceremonia e rivarrimit për martirët e Masakrës së Rezallës, eshtrat e të cilëve janë gjetur dhe zhvarrosur nga varreza masive, në Kizhevak të Serbisë. Ceremonia e rivarrimit mbahet sot nga ora 14:00, në Kompleksin e Varrezave të Martirëve, në Rezallë.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...