Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Edi Rama: Rreth 4.5 milionë turistë kanë vizituar ë Shqipëri në gjashtë muajt e parë të vitit

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka njoftuar se rreth 4 milionë e 500 mijë të huaj kanë vizituar Shqipërinë në gjashtë muajt e parë të këtij viti, një rritje prej 34% krahasuar me vitin e kaluar. Rama theksoi rëndësinë e bashkëpunimit mes operatorëve privatë, bashkive dhe institucioneve publike për të siguruar cilësinë e shërbimit dhe mbarëvajtjen e sezonit veror. Ai gjithashtu u përgjigj kritikëve, duke theksuar se turistët po mbushin plazhet, malet dhe qytetet e Shqipërisë, duke kontribuuar në ekonominë familjare dhe kombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …