kek
MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Elezi: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është i gatshëm për përgatitjen e zgjedhjeve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot mban mbledhjen e radhës ku do të shqyrtohet regjistrimi i tri partive politike

Elezi: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është i gatshëm për përgatitjen e zgjedhjeve

Zyrtar të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve kanë thënë se KQZ-ja është e gatshme për organizimin e zgjedhjeve nëse kjo do të kërkohet nga ky institucion. Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka theksuar se KQZ-ja është institucion që është përherë në gjendje gatishmërie dhe detyrë kryesore ka organizimin e zgjedhjeve kurdo që kërkohet. Ai ka theksuar se ky institucion do të përmbushë detyrat që dalin sipas Kushtetutës dhe ligjeve në fuqi. Shumica e partive të mëdha kanë thënë se pas situatës së krijuar nga dorëheqja e kryeministrit, Ramush Haradinaj, vendi duhet të shkoj në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...