Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Lajmet / Server: Kosova të shmangë çdo marrëveshje që rrezikon shtetësinë e saj
Serwer: Nuk jam i bindur se mund të arrihet një marrëveshje e madhe dhe gjithëpërfshirëse mes Kosovës dhe Serbisë

Server: Kosova të shmangë çdo marrëveshje që rrezikon shtetësinë e saj

Eksperti amerikan i çështjeve të Ballkanit dhe me gjerë, Daniel Serwer i ka deklaruar Zërit të Amerikës se Kosova duhet të shmangë çdo marrëveshje që rrezikon shtetësinë e saj. Ai ka theksuar se zhvillimet pas dorëheqjes së kryeministrit, Ramush Haradinaj do të shtyjnë bisedimet me Serbinë dhe Kosova duhet të punojë për të siguruar një pozitë më të mirë në bisedime dhe për të shmangur ndonjë marrëveshje që do të rrezikonte shtetësinë e saj. Bisedimet duhet të shtyhen edhe për pak kohë, nuk ka diskutim në këtë çështje. Çelësi për të arritur pozitë të mirë në dialog me Serbinë është shkalla e lartë e unitetit dhe aftësia për të ikur nga një marrëveshje e keqe, ka porositur analisti amerikan i çështjeve të Ballkanit dhe me gjerë, Daniel Serwer.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...