Fillimi / Lajmet / Erion Veliaj thotë së është çështje ditësh se kur mund të hapet kufiri në mes të Shqipërisë dhe Kosovës
Erion Veliaj thotë së është çështje ditësh se kur mund të hapet kufiri Shqipëri-Kosovë

Erion Veliaj thotë së është çështje ditësh se kur mund të hapet kufiri në mes të Shqipërisë dhe Kosovës

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, beson që është çështje ditësh se kur mund të hapet kufiri Shqipëri-Kosovë. Veliaj tha se qeveria Rama është duke e monitoruar ende situatën me pandeminë në vend, ndërsa bëri të ditur se më 1 qershor pritet të hapen çerdhet. Ai gjithashtu foli edhe për çështjen e rrëzimit të objektit të teatrit të qytetit. Sipas tij, ky objekt është ndërtuar në kohën e sundimit italian në Shqipëri dhe është shfrytëzuar për argëtimin e ushtarëve në atë kohë. Siç tha ai, asnjëherë ky objekt ndër vite nuk është quajtur objekt kulture.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...